OM UNIKORN

En nätverksbyrå

Unikorn är en digital nätverksbyrå med lång erfarenhet inom digital marknadsföring. I vårt nätverk har vi allt från varumärkesexperter till frilansande copywriters och webbanalytiker.

Eftersom vi ofta arbetar med webbprojekt av olika slag har vi även nära samarbete med olika webbyråer, utvecklare och experter inom UX och design. Vi tror på att arbeta i nätverk och eftersom vi tar in den kompetens som behövs i varje projekt kan vi enkelt skapa ett team som både passar ditt företag men som också kan skalas upp eller ner när det behövs.

Vi sitter på Fiskargatan på södermalm i Stockholm och delar kontor med våra kompisar på webb och designbyrån Kumpan.

Vi sitter i det finaste huset på söder 🙂

Väggmålning

Vi är Unikorns

Vi som är UNIKORN (Anna och Ulrika) träffades redan 2013 när vi jobbade tillsammans på marknadsavdelningen hos en av nordens största online-resebyråer, och ganska snart kom idén till vad som idag är UNIKORN.

Vi såg ett behov av hjälp med att sätta STRATEGI och MÅL för den digitala marknadsföringen, som mynnar ut i SMARTa mål som kommuniceras till alla nivåer i organisationen.
Dessutom insåg vi att vi tyckte det var roligt att jobba på det viset och att vi är bra på det!

Fem år senare förverkligar vi drömmen om att hjälpa andra företag med de delar som vi har svart bälte i, för att se dem få en rejäl skjuts på marknaden och nå sina aggressivt uppsatta mål!


Vi tycker om att träffas och prata growth hacking och företagande. Berätta för oss vad ni behöver så kommer vi med en plan på hur vi kan hjälpa er. Enklaste sättet att komma i kontakt är att mejla direkt eller skriva till oss på LinkedIn.

Ulrika Viberg

ulrika@unikorn.se
LinkedIn

Anna Råström

anna@unikorn.se
LinkedIn