GROWTH HACKING

Kickstarta er digitala marknadsföring med Growth Hacking

Att rekrytera och bygga upp ett marknadsteam kostar både tid och pengar. Men för er som vill komma igång snabbt med digital och datadriven marknadsföring har vi ett alternativ.

Vi på UNIKORN hjälper er att ta fram en strategi, sätta upp alla kanaler, konton och processer och boostar er marknadsföring inom några veckor. Beroende på era behov sätter vi ihop ett team som gör det som krävs för att skapa snabba resultat.

När vi fått er att synas och byggt upp era kanaler, processer, checklistor och kanske coachat er i digital tillväxt, sker en full överlämning till de personer som ska ta hand om marknadsföringen på längre sikt. Under tiden vi startar upp jobbar vi parallellt med att hitta superstjärnorna som sedan ska ta över och se till att ni växer. Med vår hjälp och erfarenhet hittar vi dem som passar er verksamhet bäst.

Vi som driver UNIKORN har lång erfarenhet av alla delar inom Growth Hacking och Digital Marknadsföring och har redan gjord de flesta misstag man kan göra och tagit lärdom av dem. Men vad gör oss unika? Kort sammanfattat är det vår erfarenhet av just den typ av aggressiv marknadsföring era investerare kräver att ni tar tag i, för att ge dem avkastning på sina investeringar.

Är du intresserad av att veta mer om hur vi jobbar och vad vi kan göra för er? Boka ett möte.

Boka ett möte